Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGINNy med stomi

Har du eller en pårørende lige fået stomi/reservoir? Især i den første tid med stomi kan der være mange spørgsmål og bekymringer. Ofte viser det sig dog, at en stomi bliver afslutningen på et sygdomsforløb og starten på et nyt og bedre liv med fornyet livskvalitet…

Vi har på denne side samlet en række gode links og information til dig, som er ny med stomi. Men er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Video

I videoen ”Livet med stomi” får du et godt og hurtigt indblik i, hvordan det er at leve med en stomi:

Gratis rådgivning

Få gratis rådgivning fra nogen, der ved, hvad de taler om. COPA tilbyder gratis rådgivning om stomi, og alle vores rådgivere er selv stomi- eller reservoiropererede. Læs mere om COPA rådgivning.

Læs fakta og download materiale

Der er masser af viden og information at hente på COPAs hjemmeside under menupunktet ’Viden og materialer’, hvor du bl.a. finder fakta om stomi, tema-artikler, pjecer og brochurer. Et godt sted at starte som ny med stomi kunne være at læse/downloade materialerne længere nede på denne side.

Bliv medlem og mød andre med stomi

Som ny med stomi kan man godt føle sig lidt alene, men det er du ikke! Som medlem af COPA kan du møde andre i samme situation som dig. Vi har lokalforeninger over hele landet, vi har tværgående interessegrupper, og vi afholder både lokale og landsdækkende aktiviteter.

 

 

ArtiklerMaterialer