Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGINCOPA rådgivning

Hos COPA tilbyder vi gratis rådgivning om stomi og reservoir – uanset om du er medlem eller ej. Måske har du spørgsmål inden eller efter din operation? Måske går du som familie eller pårørende rundt med spørgsmål? Uanset hvad står COPA klar til at hjælpe dig, som har stomi tæt inde på livet.

Hvad kan jeg spørge om?

COPAs rådgivning er for dig, der har spørgsmål om stomi, reservoir, livet med stomi, operationen m.m. Rådgivningen er af ikke-lægelig karakter, så har du specifikke spørgsmål om stomipleje og medicinske forhold, bør du i stedet henvende dig til din stomisygeplejerske eller dit stomiambulatorium.

Når du henvender dig til COPA, finder vi frem til den rådgiver, vi skønner er bedst egnet til at hjælpe dig (f.eks. i forhold til type af stomi/reservoir og køn).

Hvem er rådgiverne?

COPAs rådgivere er alle stomi- eller reservoiropererede, og de har et afklaret forhold til deres situation om at leve med stomi/reservoir. Rådgiverne er klædt på til opgaven via kurser i samtaleteknik, anatomi m.m., og rådgiverne har naturligvis tavshedspligt.

Hvor og hvordan kan jeg få rådgivning?

Du kan få råd og vejledning på flere måder. Du kan kontakte sekretariatet, kontakte din lokalformand, få online-rådgivning eller skrive et spørgsmål på vores forum.

COPAs rådgivning kan foregå i hjemmet, på sygehuset, telefonisk eller online – alt efter hvad du ønsker og har det bedst med.

Onlinerådgivning

Onlinerådgivning

Hvordan ønsker du at blive kontaktet