Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGIN


 

Ung med stomi? Så har jeg brug for din hjælp!

Dato: 21. februar 2024

Jeg søger unge mellem 18-35 år, som jeg må interviewe til mit speciale på Københavns Universitet, i samarbejde med Center for klinisk forskning og forebyggelse. Mit speciale omhandler fysisk aktivitet og stomiens betydning for at være fysisk aktiv.

Du vil blive interviewet 1 gang enten personligt eller på telefon, og det tager ca. 30-60 min. Det eneste krav er, at du har fået stomi på grund af Morbus Crohn eller Colitis ulcerosa, taler og forstår dansk og er mellem 18-35 år.
Jeg søger 5 personer som vil interviewes hurtigst muligt, senest i April måned.

Jeg vil blive meget glad hvis du vil hjælpe med at skabe en større viden og forståelse af, hvad der kan være en barriere eller motiverende faktor for at være fysisk aktiv med stomi. Den viden kommer forhåbentlig til at kunne bidrage til, at fremtidigt projekt kan tilpasses til de behov unge med stomi har.

Kontakt mig gerne hurtigst muligt- Skriv til mig på min mail louise.maegaard@regionh.dk.

Jeg vil være meget taknemmelig for din tid!
Med venlig hilsen Louise