Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGIN


 

REIMAGINE 2019 – handlingsmøde vil nytænke handicap

Dato: 5. august 2019

Hvad er REIMAGINE 2019?
D. 21.-24. august inviterer Enactlab lokalsamfundet og nysgerrige til handlingsmødet REIMAGINE 2019 i Helsingør, hvor kulturpersonligheder, aktivister, kunstnere og forskere fra ind- og udland vil nytænke handicap, inklusion og tilgængelighed.
I en kompleks og omskiftelig verden risikerer personer, der afviger fra normen at føle sig tabt. Det gælder især personer med handicap. Derfor vil vi med REIMAGINE 2019 sørge for, at ingen bliver ladt i stikken – i tråd med FN’s verdensmål ”Leaving No One Behind”.

REIMAGINE består af tre dele;

  • Vidensfestival med offentlige fællesspisninger og arrangementer i Toldkammeret, og en afsluttende endagsfestival med parade, talks og debatter. Her kan publikum også opleve Tilgængelighedsgulvet og udstillingen REIMAGINE BODIES.
  • Actionlab i Kulturværftet for inviterede forskere, aktivister, kulturprofiler og eksperter som er engageret i at forbedre handicapområdet. (Dette er et lukket arrangement)
  • Teaterforestillingen Richard III en egenproduktion af HamletScenen på Kronborg Slot. Forestillingen ønsker ligeledes at gøre op med fortællinger, der forstærker følelsen af at være anderledes, udenfor og stigmatiseret.

De udfordringer, som personer der falder udenfor normen, oplever, kan ofte sammenlignes. Derfor kan forbedrede løsninger på ét område ofte inspirere til forbedringer på flere områder.

I kan læse mere om REIMAGINE 2019 på www.reimagine2019.dk og Enactlab S/I på: www.enactlab.com

LÆS pressemeddelelse for REIMAGINE 2019 som pdf – åbner i ny fane