Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGIN


 

Ny tovholder på Stomiguiden

Dato: 11. november 2018

Der kommer til at ske nye tider på stomiguiden.dk. Grundlæggeren og idémanden bag hjemmesiden, Jacob Yoon Egeskov Nossell takker af for denne gang, og jeg, Sophie Due Rasmussen, der selv har stomi, vil tage over
og fører stomiguiden.dk videre i samme ånd.

Som sagt er mit navn Sophie Due Rasmussen, og det vil fra efteråret 2018
være mig, der fremover vil være redaktør på stomguiden.dk. Jeg studerer til daglig en kandidat i Visuel Kultur, hvor jeg lægger stor vægt på den visuelle kommunikation på blandt andet digitale platforme.

Herunder brænder jeg for idé- og konceptudvikling af indhold til børn
og unge. Det er vigtigt for mit at hjælpe andre unge, fortælle deres historie og give viden og erfaring videre, som jeg selv ønskede og har manglet, da jeg fik beskeden om, at jeg som 14. årig skulle have stomi.

Derfor vil fremtiden for stomiguiden.dk involvere mange flere emner, via. både videoer og artikler, som kan hjælpe i hverdagen hos unge med stomi og fokusere på de mange tanker og bekymringer som du kan have, når du er ung og får beskeden om, at du skal have stomi. Udover mit arbejde med studie og stomiguiden.dk, bruger jeg min fritid på at holde foredrag om at have en kronisk sygdom, gå til hiphop, almindelige cafe- og byture med venner og veninder, samt fotografere og afvikle diverse koncerter og events.

Jeg glæder mig utrolig meget til fremtiden med stomiguiden.dk, der er  mange flere emner, som skal formidles og tager gerne imod gode ideer til nye videoer og artikler, der kan sætte fokus på at være ung med stomi.

En afskedshilsen fra Jacob

Stomiguiden.dk har altid været tænkt som et sted, hvor unge med stomi kan finde den basale viden og information om stomi, som jeg følte manglede, da jeg selv lige var blevet opereret.

Information, der var skrevet om unge, til unge og af unge.
Det var derfor, jeg startede stomiguiden.dk i 2016. Det er også én af grundene til, at jeg takker af nu, da jeg snart fylder 31 år.

Nu må nye unge kræfter overtage stomiguiden.dk, som man siger. Jeg er sikker på, at Sophie tager sikkert over og bringer stomiguiden.dk et nyt og godt sted hen.

Jeg vil til slut takke Stomiforeningen COPA for alt den støtte, foreningen har vist mig i forbindelse med Stomiguiden. Det er jeg vældigt taknemlig for! ”