Copa

  STOMIFORENINGEN...

MEDLEMSLOGIN


 

COPA-Pårørende gruppe

Dato: 15. maj 2023

Som omtalt i sidste blad er der nu åbnet en Facebook gruppe for pårørende.

Den nye COPA gruppe er for alle pårørende både partnere, voksne børn, nære venner/veninder, arbejdskollegaer m.m. Håbet er, at gruppen bliver stedet, hvor pårørende kan dele tanker og søge råd og vejledning hos andre pårørende. Derfor er der brug for både nye og mere erfarne pårørende, som har lyst til at dele ud af deres erfaringer og hjælpe andre godt på vej. Det kan f.eks. være i spørgsmål om job, sport, rejse, sex, kost mv.

Ingen spørgsmål er dumme – vi er ikke alle ens og har derfor forskellige behov for at få afklaret den nye situation med en hverdag med en pose på maven.

Gruppen er en lukket gruppe og kun for pårørende. Gruppen er lukket for stomister, for at give de pårørende et sted, hvor de kan tale frit, uden at være nervøse for at støde nogle stomister, og hvor man ikke risikere at stomisterne bagatellisere spørgsmålene og bekymringerne.

På vegne af COPA håber jeg, du vil være med til at sprede kendskabet om gruppen til dine nære pårørende. Er du pårørende, kan du finde gruppen ved at søge på: COPA – Pårørende på Facebook og derefter ansøge om medlemskab.

Med venlig hilsen
Henning Granslev