Ungdomsgruppen

  STOMIFORENINGEN


Juniorturen 2019

Dato: 18. juli 2019

 

Primært skrevet af Josefine, Rebecca, Signe, Cecilie, Matilde.

Turen i år gik til Auning børnehave som sidste år. For første gang var juniorturen uden søskende, men kun for medlemmerne.

Fredag
Vi var nogle som mødtes ved Vejle, hvor der var opsamling for et par stykker, ligesom der var opsamling over Sjælland. Resten blev kørt til Auning af deres forældre. Vi ankom inden aftensmad, og da alle var ankommet, spiste vi aftensmad. Det bestod af nachos, salat og kyllingespyd. Ellers var der ikke rigtigt noget planlagt for resten af aftenen, andet end vi fik pakket ud og fandt et sted at sove.

Lørdag
Vi startede dagen ud med fælles morgenmad. Derefter var der afgang til gokart i Auning, det var mega hyggeligt og der var stor konkurrence
om første pladsen. Vi spiste grillede franske hotdogs til frokost. Bagefter blev vi tvunget på tur ud til ”mørkemanden” for et billede, men vi blev heldigvis belønnet med en is ved Kalø bagefter. Om aftenen brugte vi tiden udenfor, og grillen var tændt til at grille skumfiduser.

Søndag
Vi blev vækket alt for tidligt – det vil så sige kl. 8.00! Vi skulle nemlig en tur til Djurs Sommerland. Vi brugte det meste af dagen på vilde rutsjebaner. I Djurs Sommerland betalte COPA en kæmpe is til os. Om aftenen, godt trætte og tilbage i børnehaven, spiste vi pizza. Resten af aftenen tog vi først en  powernap og bagefter hyggede vi os bare.

Mandag
Dagen startede ud med vi blev vækket 8.30. De voksne synes det var mega  sjovt at vække os med larm og ved at lukke luften ud af vores luftmadrasser. Vi spiste fælles morgenmad, pakkede sammen og hjalp hinanden med  rengøring bagefter. Der var afhentning kl. 10, og resten kørte fælles mod Vejle / Sjælland.

Hvorfor er Junior COPA godt at være med på?

Juniortur er en mega fed tur, med masser af spændende oplevelser.
Man bliver tættere med de andre, får bedre og stærkere bånd til hinanden og gode relationer. Man får også en masse nye venner og veninder, og vi bruger en del tid på at snakke om alt lige fra skole til sygdom. En af de virkelige fede ting er at ens forældre ikke er med, så der er rig mulighed for at lave og snakke så meget man vil, uden de blander sig. Man omgås med ligesindet unge på ca. samme alder, som står i samme situation som en selv, hvilket vil sige at de forstår en, og man kan snakke med dem hvis der er
problemer.

Fra de voksne

Sikke en junior tur 2019

Denne Junior COPA tur har været den første, hvor søskende ikke har været inviteret. Beslutningen traf vi for at give juniorerne større rum, og bl.a. plads til at de kan tale om ”det der fylder” for dem hjemme i hverdagen.
Vi har kunne se, at det giver en helt anden tilgang til det at være på Junior COPA og en helt anden måde samværet folder sig ud på, når raske søskende ikke er med. Der er ex. ikke nogen der undrende spørger ”hvorfor skal du hele tiden på toilettet”.. fordi her er de i samme båd og hyppig el. lange
toiletbesøg, kan være nødvendige. Fremtidige Junior COPA vil derfor fortsat være uden søskende.

 

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Kontaktperson
Navn
Adresse
Postnummer - By
Tlf.
Mail: Mail

Kontakt person

Formand
Ida Engblom
Stærevej 16, 1tv
2400 København NV
tlf: 51 36 30 63
Mail: ida.j.engblom@gmail.com