Forældregruppen

  STOMIFORENINGEN


SygtStærk er et fællesskab for unge med kronisk fysisk sygdom eller handicap på tværs af diagnoser.

Forårsturen til Samsø med Forældregruppen under COPA 2023

Dato: 6. april 2023
Skrevet af: Marie Louise Rødkjær Larsen, mor til Bertram med morbus Hirschsprung

 

Forårsturen til Samsø med Forældregruppen under COPA 2023

24.-26. marts 2023 var forældregruppen under COPA på forårstur til Samsø. Allerede fra turens start imod Samsø fik nogle af børnene én på opleveren! Kaptajnen på Samsø færgen inviterede børnene op på broen. Her fik børnene lov at sidde i kaptajnens stol og se hvordan kaptajnen sejlede færgen til Samsø.

Vi ankom alle sidst på eftermiddagen til Camping og Feriecenter Samsø og havde fællesspisning om aftenen. Under fællesspisningen lavede vi en lille introduktionsrunde, så alle kunne lære hinanden at kende. Resten af aftenen bød på lange, gode snakke og hygge indtil det blev tid til at sige godnat. Vi boede alle i hver sin lille ferie ’lejlighed’ med eget bad og toilet.

Lørdag morgen spiste vi fælles morgenmad og kl. 10.30 gik turen imod Falkecenter Samsø, hvor vi alle skulle på falkonerskole. Her blev alle oplært i at tilberede mad til rovfugle og blev undervist i rovfugle og lidt om hvordan man håndterede de store fugle. Efter undervisningen var det ’flyvetid’. Her kom en stor flot Harris høg på banen og vi fik alle lov at flyve med høgen i Falkecenterets skønne natur omgivelser! Alle mand var dybt fascinerede og en stor tak skal lyde til Falkecenter Samsø for denne kæmpe oplevelse.

Efter lørdagens fællesaktivitet var alle godt trætte og derfor stod den på hygge resten af dagen med lækker aftenbuffet, brætspil, Play Station med VR-briller, bordtennis, bowling, lørdags slik og snacks.

Søndag morgen spiste vi fælles morgenmad, pakkede sammen og sagde farvel og på gensyn til hinanden efter en dejlig og begivenhedsrig weekend.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Marie Louise Rødkjær Larsen
Mor til Bertram, født 2015.
Morbus Hirschsprung.
Halvorsmindevej 13
9800 Hjørring
Tlf. 28550637
Mail: marielouise.vinther@live.dk


Kristina Bruun Westermark
Mor til Malthe, født 2009.
Morbus Hirschsprung.

Mail: nicolaiwestermark@gmail.com


Nicolai Bruun Westermark
Far til Malthe, født 2009.
Morbus Hirschsprung.
Mail: nicolaiwestermark@gmail.com


Dorthe Christiansen
Mor til Oliver, født 2009.
Morbus Hirschsprung.

Mail: dorthe.alsted@gmail.com


Lars Mikkelsen (suppleant)
Far til Ava, født 2016.
Analatresi.