Nordsjælland

  STOMIFORENINGEN


Dejlig udflugt til H.C. Andersens Hus

Dato: 23. november 2023

 

Vi var klar til at køre på den årlige medlemstur i det dejligste solskin med sommertemperaturer den 16. september. Vi skulle til H.C. Andersen Museet i Odense.

Vi havde en dygtig chauffør, der kørte fra motorvejen et stykke før Odense, så vi undgik vejarbejder og andre trafikale forhindringer. Vi blev sat af på en P-plads lige ved siden af Odense Kongrescenter. Vi ankom i god tid, så på vej til museet havde vi mulighed for at kigge lidt på lørdagsmarkedet med blomster og grønsager og boderne med genbrugsting i de nærliggende sidegader.

I bussen fik vi udle­veret vores billetter, der var bestilt af Michael over nettet. Der var afsat mødetid, så de besøgende blev jævnt fordelt hen over dagen. Ved ankomsten fik vi udleveret høretelefoner og forevist et mærke, der var på gulvet foran de forskellige montrer i udstillingen. Blev man stående foran mærket, kom der en beskrivelse og en historie om de udstillede ting. Museet var meget moderne med en stor udnyttelse af de elektroniske mulig­heder.

Efter museumsbe­søget kørte vi til restau­rant Carlslund i Fruens Bøge, hvor der var bestilt frokost. Der var reserveret 2 borde til os, hvor det ene var til ”æggekageholdet” og det andet til ”stjerneskud­holdet”, det var de 2 menuer, vi kunne vælge imellem. Begge menuerne vakte begejstring, og der var rigeligt. Vi havde god tid til spisning og efter lidt småslentren uden­dørs i det gode vejr gik vi til bussen, der holdt i nærheden. Efter en dejlig udflugt var vi tilbage på morgenens opsam­lingssteder til den planlagte tid.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokalformand
Michael Petersen
Engbuen 12
3450 Allerød
Tlf. 31130547

Mail: copa.nsj@mail.dk

Suppleant:
Henrik Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Lene Økær Hansen


Bestyrelsesmedlem
Anne Marie Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Kurt Hansen

Revisor
Villy Schjøtt

Mail: Schjoett@webspeed.dk

Revisor suppleant
Jytte Andsersen