Nordsjælland

  STOMIFORENINGEN


Tur til Sønderjylland 5 & 6 Juni 2021

Dato: 17. juni 2021

 

I sidste uge havde jeg den samme barnlige forventning som var det juleaften🥰Endelig skulle min lokal forening i Frederiksborg på weekendtur til det sønderjyske🌞 Oprindeligt skulle vi naturligvis havde været afsted i 2020, men det satte en vis virus jo en stopper for.

Lørdag morgen kl. 5.30 kørte S-toget mig fra Ishøj til Allerød, hvor jeg blev hentet af vores formand. Derefter mødtes vi ved Hillerød station med en del af de andre deltagere. Vi skulle være 17 i alt.
Det var så fedt, at endelige at kunne se hinanden igen. Der var nogle få, som jeg ikke kendte, men alle var søde og snaksaglige selvom jeg stadig er lidt ny🥰 Næste stop var Egedal, hvor de sidste stod på. Vi fik alle en “lille en”, inden tur gik mod Jylland.

Vi spiste frokost i Rødekro, hyggeligt sted med god mad. Efter frokosten gik turen til Sønderborg slot. Der havde vi 3 timer til at se slottet m m
Vejret var jo fantastisk, så en tur på gågaden og havnefronten var nærmest et must🌞😍

Sønderjysk kaffebord i montre på Sønderborg Slot🍰 Jeg er glad for, at jeg ikke blev tilbudt disse udgaver🤣😃
Kl 17 kørte vi til vores sidste stop den dag, Frøslev kro. Dejligt sted i et idyllisk område🌞
Efter at fået mit værelse, var det rart med afslapning foran det uundværlige tv, inden aftensmaden kl 19.30🤩
På mystiskes ses Frøslev Kro kun fra bagsiden på mine billeder ☀️
Efter en lækker 3-retters menu, med god stemning ved de 2 borde, var der en del som gik til “køjs”. Jeg havde dog andre planer.
Fordi jeg skulle opereres på Rigshospitalet i tirsdags, skulle jeg have en Coronatest. Jeg synes selv, at jeg var lidt smart, at bestille en test i Frøslev. Så jeg tænkte, at det var en god ide, at have tjek på hvor teststedet lå, inden jeg skulle være der søndag formiddag. Jeg havde en ruteplan, men jeg spurgte en af de lokale om vejen til testcenteret. Jeg fulgte hans rute, hvilket jeg aldrig skulle have gjort. Efter have trasket rundt i et stort transportområde et par timer, opgav jeg mit projekt. Jeg havde set et COVID-19 skilt, men ikke stedet😖🤣
Ergo stod jeg op 6.30 søndag morgen for, at finde stedet efter min egen rute😄 Og efter 20 minutter var jeg der😁

Tilbage på hotellet til morgenmad kl. 8, fik jeg fortalt om min “oplevelse”, og at jeg ville tage en taxa fra testcenteret til Frøslevlejren (som vi skulle besøge kl. 10, og jeg havde en tid kl 9.30) Men så vandt jeg nærmest i lotteriet, for jeg blev tilbudt at blive kørt både frem og tilbage🥰 Det var jeg meget taknemmelig for.

Vi havde et par timer Frøslev lejren. Det var spændende og trist, at se synes jeg.
En fed ide, at man har lavet en del af bygningerne om til en efterskole. Det er noget af et unikt sted, at have en efterskole. Det må give eleverne en helt særlig oplevelse.

Endnu et kikset billede fra min side😏

Kl. 12 kørte vi tilbage til Frøslev kro. Hvor vi sluttede af med en dejlig frokost.
Sidste punkt inden turen gik til Sjælland, var en tur over grænsen. Det var rart lige, at få købt noget billigt slik. Og jeg fik da også hamstrede nogle poser lækre frø til min 7 zebrafinker 🤣😄

Jeg var så heldig, at jeg blev sat af ved Roskilde station, så var fer noget hurtigere hjem til Ishøj 😊 Men efter en dejlig tur med skønne mennesker, var det godt nok vemodigt, at sige farvel😌
Tak til COPA Frederiksborg for endnu et flot arrangement 🌞☀️

Nu ser jeg frem til vores julefrokost til november🎅🏽

Skrevet af. Lene Økær Hansen

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokalformand
Michael Petersen
Engbuen 12
3450 Allerød
Tlf. 31130547

Mail: copa.nsj@mail.dk

Suppleant:
Henrik Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Lene Økær Hansen


Bestyrelsesmedlem
Anne Marie Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Kurt Hansen

Revisor
Villy Schjøtt

Mail: Schjoett@webspeed.dk

Revisor suppleant
Jytte Andsersen