Nordsjælland

  STOMIFORENINGEN


Kære medlemmer

Dato: 5. maj 2021

 

Når man skal prøve at spå om hvad der sker i fremtiden, kan det være svært at forudse, hvad der kan lade sig gøre.

Nogle gange er man heldig, så det går godt og andre gange går det ikke så godt.

Nu har vi i bestyrelsen prøvet at holde generalforsamling den 14/3-2020 og julefrokost den 28/11-2020 og igen en generalforsamling den 13/3-2021 og det var ikke muligt at afholde nogen af arrangementerne. Hvis generalforsamlingen den 25/4-2021 heller ikke bliver til noget pga. de
coronarestriktioner der er lige nu, tror jeg at vi vil vente til julefrokosten i november måned.

Jeg kan kun sige, at vi i bestyrelsen har et stort ønske om at få afholdt generalforsamlingen, men i den nuværende situation er vi ikke herre over, hvad der er lovligt, men vi håber naturligvis at det kan lade sig gøre.

Jeg håber at vores sommertur, som vi har prøvet at planlægge et par gange vil kunne blive afholdt den 5/6 & 6/6-2021.

Vi har planlagt at afholde vores julefrokost den 27/11-2021 og nærmere info kan læses på vores hjemmeside www.COPA.dk/frederiksborg. Vi vil naturligvis sørge for rigtig god julehygge med nogle overraskelser til de der
kommer, og igen i år vil det være i Allerød.

Som tidligere nævnt håber jeg at vores weekendtur til Sønderjylland den 5/6 & 6/6 bliver til noget, og hvis du er hurtig med tilmelding, tror jeg godt at vi kan finde en plads til dig/jer. Indtil videre er der tilmeldt 20 personer, og vi kan max. være 40.

Om vi kommer over grænsen, er på nuværende tidspunkt uvist – og igen er det corona der spøger, men det er ikke det, der er afgørende for, om turen bliver til noget.

Detaljeret beskrivelse af turen kan læses i blad nr. 2. J

Sidste chance for at komme ud og opleve en tur til det sønderjyske landskab, et slot fra en svunden tid og ikke mindst en fangelejr fra anden verdenskrig koster kun 950,00 kr. pr. person i dobbeltværelse, et enkeltværelse koster 200,00 kr. ekstra.

Til aften vil der være en god middag med et glas vin eller en øl/vand. Underholdningen vil vi selv stå for. Jo før du bestiller plads jo større chance er der for at komme med.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokalformand
Michael Petersen
Engbuen 12
3450 Allerød
Tlf. 31130547

Mail: copa.nsj@mail.dk

Suppleant:
Henrik Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Lene Økær Hansen


Bestyrelsesmedlem
Anne Marie Eilschou

Bestyrelsesmedlem
Kurt Hansen

Revisor
Villy Schjøtt

Mail: Schjoett@webspeed.dk

Revisor suppleant
Jytte Andsersen