Vestsjælland

  STOMIFORENINGEN


Lokalforening Vestsjælland

Kan vi tilrettelægge vore arrangementer så alle får en god oplevelse

Dato: 16. maj 2018
Skrevet af: P.b.v. Stig Erichsen

 

Vi er I bestyrelsen nået til punkt 7. Kommende arrangementer. Arrangementsudvalgets to medlemmer deler forventningsfuld de indhentede brochure ud fra de forskellige busselskabers arrangementer  og ture.

Det ser godt ud, snakken går rundt om bordet, hvor skal vi hen, skal vi af  sted hele dagen. Hvad med en bustur ud i det blå, den er ikke så dyr, der skal også være kulturelle oplevelser, hvad skal vi besøge, hvad skal vi spise. Tankerne og forventningerne går højt, der er mange ønsker, museer,  forlystelser, sejlture på de store søer. Det bliver nok for dyrt siger  formanden og kikker hen til kassereren. Kan vi så skære det ned til en  eftermiddag, bruge vore private biler, så kan vi udbyde turen til en fornuftig  pris, hvor alle kan være med.

Vi skal arrangere ture der er tilgængelige, da vi har medlemmer der er afhængig af, at kunne få sit hjælpemiddel med. Hvorfor arrangere vi ikke nogle aftenmøder med underholdning, en stomisygeplejerske og socialt samvær, sekretæren der er ingen der gider og vi bor også lang fra hinanden osv. Vi kender alle melodien vi vil gøre det godt men hvordan.
Som I kan læse, er debatten nok velkendt I jeres bestyrelse, vi vil gerne arrangerer en spændene og god tur for vore medlemmer, give en oplevelse og styre det sociale samvær.

Vi må finde på nye initiativer ellers ender vi med år efter år at arrangere den traditionelle sommerudflugt og julefrokost. Dette er ikke et angreb på disse 2 arrangementer som mange steder er både festlige og vellykkede og som mange medlemmer er glade for.

Vi vil nu prøve med et beskedent spørgeskema, at få medlemmernes synspunkter frem til fremtidige arrangementer. Hvilken, ugedag skal det arrangeres.

På vores næste generalforsamling uddeles vores spørgeskema til samtlige deltagere; alle der udfylder skemaet deltager i en konkurrence om en flaske vin.

Vi håber på denne måde at få et værktøj vi kan bruge, når vi næste gang skal planlægge vore arrangementer.

Vi vil selvfølgelig offentliggøre resultatet i næste nummer af Copa-bladet.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokalformand - Rådgiver.
Eddy Tersløse
Rolighedsvej 19
4571 Grevinge
Tlf. +45 60 63 07 47

Mail: e.t@mail123.dk

Kontakt person

Næstformand - Rådgiver.
Jan Nielsen
Strandvej 43, Gudmindrup
4573 - Højby
Tlf: +45 29 45 40 08
Mail: jannielsen1947@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem - Sekretær.
Vinni Tersløse
Tlf. Nr. 71 78 42 50
Mail: morsrodolfo@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem.
Ingelise Nielsen
Strandvej 43, Gudmindrup
4573 - Højby
Tlf: 59 30 36 04

Kontakt person

Suppleant.
Carlo H. Jensen
Norgårdsvej 4
4500 Nykøbing Sj.
Tlf. Nr. 29 36 43 07
Mail: chj@nyka.dk

Kontakt person

Revisor.
Carlo H. Jensen
Norgårdsvej 4
4500 Nykøbing Sj.
Tlf. Nr. +45 29 36 43 07
Mail: chj@nyka.dk

Revisor suppleant.
Hanne Jørgensen
Annebjerg Stræde 19
4500 Nykøbing Sj.