Vestsjælland

  STOMIFORENINGEN


Lokalforening Vestsjælland

Godt nytår

Dato: 15. januar 2016

 

Hele bestyrelsen ønsker alle medlemmer et rigtig godt nytår.
Så har vi alle vendt et nyt blad i årskalenderen og er godt i gang med året 2016. Jeg vil dog lige afslutningsvis for året 2015 sige, at vi fik afholdt julefrokosten.
Igen i år ramte vi første søndag i advent – det var en fejl – vi vil helst undgå at skulle konkurrerer med traditioner som mange har. Men på den anden side var vi så heldige – for hvis vi havde holdt den ugen før – havde vi måtte aflyse pga. snestorm – så det var heldigt nok.
Nu er vi godt igang med året 2016 – bestyrelsen er igang med et spændene projekt som går ud på, at få etableret en venskabs by i Sverige. Jeg har haft kontakt til vores søsterorganisation ILCO som syntes godt om idéen – de sender viá deres nyhedsbrev vores forslag ud til deres lokalafdelinger – der gik kun et par dage, så var der kontakt. Det kræver en del forarbejde og en del midler som vi nu er i gang med. Bl.a., at søge fondsmidler. Meningen er bl.a. at få noget faglig viden, komponeret med rigtig spændene oplevelser. Der er lagt godt med brænde under kedlen for, at få det til at lykkes.
COPA får en hel ny hjemmeside som forventes at være færdig når COPA’s hovedbestyrelse holder møde i april. Det er et godt og et meget tiltrængt tiltag forretningsudvalget har taget – og ikke mindst arbejdsgruppen som arbejder med, at vi får et produkt vi kan være stolte af. Det, at lokalafdelingerne selv kan tilføje ting på deres side – lægge billeder osv. ind, er bare super godt. Det er klart, at det kun kan komme få billeder med i Copa-bladet samt begrænset tekst – men undvære Copa-bladet kan vi ikke – der er medlemmer der enten ikke har eller ikke vil have en computer – så er det også for mange, forbundet med en vis hygge, at sidde og læse i et blad.
COPA´s landsformand har gjort mig opmærksom på, at jeg har glemt, at skrive i Copa-bladet omkring de midler COPAVestsjælland har modtaget fra fonde som er følgende:
Den Bøhmske Fond – Inge og Asker Larsens Fond – Det Saxild’ske Familiefond – Nordea Fond.

Bestyrelsen vil godt sige en stor tak til disse fonde – for den støtte de har udvist COPA-Vestsjællands lokalafdeling. Jeg har selvfølgelig sendt et pænt kort de fire fonde, hvor vi takker for deres støtte.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokalformand - Rådgiver.
Eddy Tersløse
Rolighedsvej 19
4571 Grevinge
Tlf. +45 60 63 07 47

Mail: e.t@mail123.dk

Kontakt person

Næstformand - Rådgiver.
Jan Nielsen
Strandvej 43, Gudmindrup
4573 - Højby
Tlf: +45 29 45 40 08
Mail: jannielsen1947@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem - Sekretær.
Vinni Tersløse
Tlf. Nr. 71 78 42 50
Mail: morsrodolfo@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem.
Ingelise Nielsen
Strandvej 43, Gudmindrup
4573 - Højby
Tlf: 59 30 36 04

Kontakt person

Suppleant.
Carlo H. Jensen
Norgårdsvej 4
4500 Nykøbing Sj.
Tlf. Nr. 29 36 43 07
Mail: chj@nyka.dk

Kontakt person

Revisor.
Carlo H. Jensen
Norgårdsvej 4
4500 Nykøbing Sj.
Tlf. Nr. +45 29 36 43 07
Mail: chj@nyka.dk

Revisor suppleant.
Hanne Jørgensen
Annebjerg Stræde 19
4500 Nykøbing Sj.