Sydøstjylland

  STOMIFORENINGEN


Åben rådgivning

MIDLERTIDIG AFLYST PGA. CORONA

på Regionshospitalet Horsens, Horsens Sygehus

Mød en COPA-rådgiver

Åben rådgivning på Horsens Sygehus den 2. torsdag i måneden fra kl.15.00 til kl.17.00.
Vi findes i dagligstuen på P4.

Sommerudflugt til Humlemagasinet.

Dato: 3. juni 2019

 

I Sydøstjyllands lokalforening gik sommerudflugten i år til Humlemagasinet i Harndrup på Fyn.

Turen startede i Horsens hvor de første steg på bussen som blev kørt af vores landsformand Henning Granslev. Der var ikke så mange tilmeldte til turen i år, kun 19 personer. Vi samlede efterfølgende de andre op, på vejen og holdte et stop i Middelfart, for at spise rundstykker og få en lille en til halsen.

Vi ankom til Humlemagasinet lidt over 11, hvor udstillingen i år er en historisk udstilling der hedder Frederik VII og Grevinde Danner. Der blev vi vist ind i en fin cafe, hvor der var en introdution fra den daglige leder Peder om bl.a. de kongelige. Det var spændende, at høre og der blev også trukket lidt på smilebåndet under hans fortælling.

Efterfølgende gik jeg i museerne og kiggede. De var rigtig flotte og fyldt med mange spændende ting. Jeg var bl.a. noget imponeret over alle de øl de havde i Humlemuseumet. De flotte dukker der var i det historisk dukkemuseum som bestå af 139 porcelænsdukker. Der var bl.a. en lille dukke af dronning Margrethe i brudekjole sammen med prins Henrik.

Kl. 13 var der frokost i cafeen, vi fik en medbragt sandwich, under frokosten var der genralforsamling. Vores lokalformand Hanne Westergaard var på valg og blev genvalgt og kasserer Gunnar Munch Jørgensen ønskede ikke genvalg og derfor indtrådte suppleant Jørgen Kragh Jørgensen i bestyrelsen.

Efterfølgende gik jeg ud og kiggede på de flotte haver. De dækker ca. 55.000 m² parken og haverne, der er over 25 temahaver, så der var nok, at se på. Man kunne købe nogle forskellige planter derover, det var der flere der gjorde.

Kl. 15 skulle vi have lagkage og kaffe i cafeen og kl. 16 gik turen atten mod de jyske. Det var en dejlig dag med mange spændende ting, at se og opleve, så en tur derover kan varmt anbefales. Der skal her til sidst lyde en tak til landsformand Henning Granslev, for at køre bussen endnu engang til en af vores sommerture.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Steen Samuelsen

Mail: steen.samuelsen@gmail.com

Kontakt person

Kasserer
Susanne Jakobsen

Mail: susanne.elsdyrvej@gmail.com

Kontakt person

Sekretær
Peter Bue Nielsen

Mail: pbn.1til32@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem
Lone Nørtoft Ravn