Sydøstjylland

  STOMIFORENINGEN


Åben rådgivning

MIDLERTIDIG AFLYST PGA. CORONA

på Regionshospitalet Horsens, Horsens Sygehus

Mød en COPA-rådgiver

Åben rådgivning på Horsens Sygehus den 2. torsdag i måneden fra kl.15.00 til kl.17.00.
Vi findes i dagligstuen på P4.

Besøg på Social-og Sundhedsskolen i Fredericia.

Dato: 29. august 2018

 

I Sydøstjyllands lokalforening tager vi gerne ud og fortæller om livet med stomi til det kommende sundheds personale. Så lokalformanden Hanne Westergaard og undertegnet Grith, var den 29/8 nede på Social-og Sundhedsskolen i Fredericia.

Vi blev mødt af en veloplagt klasse, der var interesseret i emnet. Vi lagde ud med, at fortælle lidt om os selv, om foreningen og stomi livet. Vi viste de helt gamle produkter frem, som vi er beriget med, at have nogle af i vores lokalforening. Jeg tænker hver gang, når jeg ser dem, at jeg er glad og taknemlig for, de produkter der findes i dag.

Vi fortalte ligeledes om de nye produkter der findes, de forskellige ting blev sendt rundt så eleverne havde mulighed for selv, at havde det i hænderne.

Vi havde taget noget materiale med fra foreningen af og vores dvd film som eleverne fik udleveret. Hanne havde lavet en lille ark med spørgsmål om livet med stomi som de fik udleveret til sidst, så de kunne svare på det og se om de var på klogere på livet med en stomi.

Vores oplæg tog lidt over en time, eleverne virkede interesseret undervejs og stillede spørgsmål lige fra ens sexliv til maden man kan indtage. Jeg synes vi kom godt rundt om emnet stomi og vores forening, der blev også plads til nogle grin undervejs i vores fortælling. Alt i alt en god gennemgang og fortælling om vores daglig dag bl.a. om hvad Hanne og jeg har gjort os af erfaringer i vores eget liv med stomi.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Steen Samuelsen

Mail: steen.samuelsen@gmail.com

Kontakt person

Kasserer
Susanne Jakobsen

Mail: susanne.elsdyrvej@gmail.com

Kontakt person

Sekretær
Peter Bue Nielsen

Mail: pbn.1til32@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem
Lone Nørtoft Ravn