Sydøstjylland

  STOMIFORENINGEN


Åben rådgivning

MIDLERTIDIG AFLYST PGA. CORONA

på Regionshospitalet Horsens, Horsens Sygehus

Mød en COPA-rådgiver

Åben rådgivning på Horsens Sygehus den 2. torsdag i måneden fra kl.15.00 til kl.17.00.
Vi findes i dagligstuen på P4.

Generalforsamling og julefrokost.

Dato: 9. december 2016

 

Lørdag den 19. november 2016 holdte lokalforening Sydøstjylland generalforsamling og julefrokost.

Der var 40 medlemmer tilstede inkl. bestyrelsen, det hele forgik i bygningen i Vejle. Dagen startede med generalforsamlingen hvor Kirsten Bach var dirigent.

Lokalformand Hanne Westergaard startede med, at fortælle lidt om årets gang i vores lokalforening. Derefter blev årets regnskab godkendt og efterfølgende blev næste års aktivitetskalender fremlagt på mødet.

Der er spændende ting i vente bl.a. en sommerudflugt til Bakken med rundvisning i ”Korsbæk”.

Derefter skulle der være valg til bestyrelsen.

På valg var: Eli Bie Andersen (modtog ikke genvalg). Niels Jørgen Dixen (modtog ikke genvalg). Grethe Petersen (modtog genvalg). Suppleant: Jørgen Kragh Jørgensen (modtog genvalg).

Revisor: Preben Meyer Petersen (modtog valg for 1 år). Revisorsuppleant: Børge Fanth (modtog ikke genvalg).

Resultatet blev at Lone Nørtoft Ravn og Grith Roldsgaard blev valgt som nye medlemmer af bestyrelsen og Grethe Petersen blev genvalgt.

Der var genvalg til bestyrelsessuppleant Jørgen Kragh Jørgensen og da Lone Nørtoft Ravn blev valgt til bestyrelsen skulle hendes post som suppleant besættes. Det blev Bente Jensen der fik den post.

Der var genvalg til Preben Meyer Petersen til posten som revisor. Kirsten Petersen blev valgt til revisorsuppleant, da Børge Fanth ikke modtog genvalg.

Efter dette fortalte Hanne Westergaard lidt om vores salg af vores smykker, det er bl.a. medvirkende til vores lokalforening formue er god. Salget går desværre ikke så stærkt med vores armbånd som det gjorde med halskæderne.

Derudover har vi søgt og fået nogle tilskud bl.a. til vort madarrangement vi holdte i Fredericia. Der var desværre ikke særlig stor tilslutning hertil trods mails sendt direkte til alle COPA-medlemmer i Fredericia Kommune, da det var dem der havde fortrinsret. Vi håber derfor på større tilslutning til fremtidens arrangementer.

Kirsten Bach fortalte lidt om smilfonden, de er p.t. i gang med at samle gaver og oplevelser ind til en fest på Skejby Sygehus for disse børn.

Efter generalforsamlingen var der underholdning af en trylle julemand, han delte ligeledes pakker ud til os alle sammen, vi havde hver haft en med i dagens anledning.

Derefter var der god julemad, hvor vi rigtig spiste og snakkede løs og hyggede os.

Vores Landsformand i COPA Henning Granslev kom lige et smut forbi vores julefrokost og fortalte bl.a. lidt om hjemmesiden stomiguiden som kom op, at køre i november. Om den mediedækning der bl.a. havde været både på TV2 og DR1. Han havde selv været en tur i radio 24/7.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Steen Samuelsen

Mail: steen.samuelsen@gmail.com

Kontakt person

Kasserer
Susanne Jakobsen

Mail: susanne.elsdyrvej@gmail.com

Kontakt person

Sekretær
Peter Bue Nielsen

Mail: pbn.1til32@gmail.com

Kontakt person

Bestyrelsesmedlem
Lone Nørtoft Ravn