Storstrøm/Lolland-Falster

  STOMIFORENINGEN


Stomi ambulatoriet Nykøbing Falster

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing Falster Indgang 62, 2. sal Telefontid: tirsdag og onsdage: 08.00-09.00 tlf. 5651 5345
Kirurgisk sekretariat alle hverdage mellem 8-14 tlf. 5651 6460
Mail:
nfs-stomi@regionsjaelland.dk

Læserbrev

Dato: 12. maj 2015
Skrevet af: Bjarne & Edith Vissing, Næstved 15.04.15

 

Læserbrev til COPA medlemsblad

Storstrøm/Lolland Falster – hvor blev I af?

Den opmærksomme læser vil vide, at der for ca. et halvt år siden blev dannet en ny lokal­forening ”COPA Storstrøm/Lolland Falster”. Den valgte bestyrelse gør et stort og prisvær­digt arbejde for, at foreningen skal være til glæde for medlemmerne i denne del af landet og bestræber sig derfor på at tilrettelægge nogle gode, fælles arrangementer.

Indtil videre har undertegnede selv delta­get i de foreløbigt to arrangementer, der har været i år. Den seneste indbydelse var til den 11. april på Højmølle Kro ved Eskilstrup. Ef­termiddagen startede kl. 14, hvor ConvaTec først orienterede os om – og fremviste deres nyeste stomiprodukter. Kaffe og hjemmebagt kage blev serveret, og den næste 1½ time sad vi yderst koncentrerede og lyttede intenst til det fantastisk spændende og særdeles gribende foredrag af Hans-Peter Trams. En medrivende beretning om, hvorledes han og hans fem søskende mellem 8 mdr. og 9 år flygtede alene gennem Nazityskland og kæmpede for overlevelse.

Det var alt i alt en rigtig god og hyggelig eftermiddag med et meget tankevækkende og uforglemmeligt foredrag. – Når dette er sagt, skal det også nævnes, at vi personligt var meget skuffede over, at der ved dette ar­rangement ikke var større opbakning/frem­møde fra områdets medlemmer. Bestyrelsen havde bestræbt sig på at lægge arrangemen­tet så centralt som muligt og havde derfor valgt et lokale syd for Storstrømmen. Det viste sig dog, at ingen fra denne side af broen bakkede op. – Hvor blev I af? – De få, der var mødt ud over bestyrelsen, kom fra omegnen af Næstved og Vordingborg.

Det er utrolig ærgerligt, at når der nu – efter stort ønske fra medlemmerne – er dannet en ny lokalforening, ikke er større tilslutning til en så spændende eftermiddag. Det er VIGTIGT, at vi bakker op om de gode initiativer, som bestyrelsen tager.

Vi håber på vores fælles forenings vegne, at det sparsomme fremmøde, som vi her op­levede, var en undtagelse og ser frem til at mødes med mange flere COPA-medlemmer ved næste arrangement.

Med ønsket om et dejligt forår

Bjarne & Edith Vissing, Næstved 15.04.15

Galleri

Gallerier

Kontakt info


suppleant


revisor suppleant


revisor


bestyrelsesmedlem


bestyrelsesmedlem

Eva Korsholm
sekretær

Mail: Evakorsholm60@gmail.com


kasserer

Mail: frankhubert99@gmail.com


næstformand

Erna Kristoffersen
Formand
Elmevej 45
Mail: ervichr@gmail.com