Sønderjylland

  STOMIFORENINGEN


Åben rådgivning 2024

Aabenraa Sygehus Sønderjylland Mød en COPA-rådgiver
Der vil være en rådgiver tilstede på afd. 200
Aabenraa Sygehus følgende mandage fra kl 10
og i det tidsrum, der er behov for.
Mandag d. 8. april
Mandag d. 3. juni
Mandag d. 5. august
Mandag d. 7. oktober
Mandag d. 2. december
Uden for disse tider vil der altid være mulighed for at ringe til:
• Sekretariatsleder Susanne Moll tlf. 57673525.
• Anne Lise Hansen tlf. 29612776 achansen@webspeed.dk

Tur til Ærø fredag den 25. august

Dato: 23. november 2023

 

Dagen startede tidligt og afsted sejlede vi til Ærø.

Vi startede med rundstykker og kaffe ved Skjoldnæs

Fyr, hvor man også havde mulighed for at komme op i fyret og kigge.

Derefter gik turen til Uldgården, hvor der fra egen lille fa­brik præsenteres unikke uldvarer af eget design. Udvalget er virkeligt stort og her findes næsten ”alt i uld” fx. bluser, t-shirts, kjoler, handsker og pelshuer.

Derudover har de også et bredt sortiment af lettere be­klædning i bomuld, silke og hør. Alt er produceret med omtanke – og på at det skal være behageligt at have på. Udover naturlige tekstiler, bugner gårdbutikken også af praktisk outdoor tøj til fritid, arbejde, jagt, golf, fiskeri og sejlads til alle årstider. Uldgår-den handler desuden med ø-specialiteter, helseprodukter og kunst. Der blev smagt på lidt likørsnaps og turen kunne gå videre til Søby igen, hvor der skulle spises middag på Cafe Arthur. Der blev serveret gammeldags oksesteg med tilbehør.

Derefter kom der en guide, som skulle køre med bussen rundt på hele Ærø. Vi kom bl.a. forbi jagtslottet Søbygaard, Bregninge Kirke, Marstal m.m. Der bliver også tid til lidt shopping og is i Ærøskøbing.

Guiden var utrolig dygtig til at fortælle om Ærøs historie og hun kunne blive ved i dagevis, hvis hun fik lov. Kl. 17.30 blev der sejlet retur til Fynshav og alle var godt trætte efter en dejlig solskinsdag på Ærø. Vi takker de medlemmer, som havde lyst til at tage med på turen.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Lokal Formand
navn


Mail: Mail