Roskilde/Køge

  STOMIFORENINGEN


Generalforsamling

Dato: 8. maj 2017
Skrevet af: Jørgen Jensen

 

Referat fra generalforsamling

COPA Roskilde/Køge

Den 5. marts 2017

 46 medlemmer fra lokalforeningen Roskilde/Køge havde tilmeldt sig den årlige generalforsamling som igen i år blev afholdt på Odd Fellow Palæet i Roskilde.  Efter alle havde fundet en plads, gennemgik Finn den lækre hjemmelavede brunch som deltagerne skulle indtage inden generalforsamlingen.

Efter en god times tid blev bordene ryddet, og der var mulighed for at hente en øl eller vand før generalforsamlingen gik i gang.

Bestyrelsen som havde foreslået Vagn Olsen som dirigent blev enstemmigt valgt. Vagn takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt i flg. vedtægterne. Jørgen Jensen blev valgt som sekretær og herefter gav Vagn ordet til Formanden Jette Frederiksen.

Formanden var igen stolt af det store fremmøde og oplyste bl.a. at vores lokalforeningen havde haft en fremgang på 13 nye medlemmer.

Der var afholdt 5 arrangementer i 2016, generalforsamling med rundvisning i Roskilde Domkirke, sommertur med rundvisning på TV2 i Odense, kør selv tur til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, den årlige Bowling turnering i Roskilde samt vore Julefrokost i Køge.

Vi har deltaget på rådgiver kursus i Korsør, haft et hjemmebesøg samt seks rådgivninger pr. tlf. Vi har været på kursus i den nye hjemmeside, deltaget to gange ved Stomiskolen på Køge sygehus, Ea og jeg har desuden haft et oplæg på SOSU skolen i Brøndby omkring hvordan det er at leve med en stomi. I forbindelse med udgivelsen af Stomiguiden, var vi til en reception på Hvidovre hospital. Til sidst kan det nævnes at vi har deltaget to gange ved orienteringsmøder hos patientforeningen for tarmkræft.

Jette takkede bestyrelsen for det gode samarbejde samt takkede medlemmerne for den store tilslutning til vores arrangementer.

Kasseren fremlagde revideret regnskab, som viste et overskud på 288 kr. Ea takkede Revisoren for gennemgang af alle bilag og godkendelse af regnskabet.

Der var ingen indkomne forslag så Jørgen gennemgik aktiviteterne for 2017 som bød på, 2 dages bustur til Samsø den 7. og 8. juni, Bowling den 8. oktober, samt vores årlige julefrokost den 23. november, Jørgen opfordrede samtidig alle til at bruge vores hjemmeside, www.copa.dk hvor arrangementerne ville fremgå inden bladet udkommer.

Ea og Marianne modtog genvalg til bestyrelsen og blev begge valgt, Henning blev valgt til revisor og Vagn til revisorsuppleant.

Under eventuelt var der indlæg omkring brug af hospitaler. Der var ros til bestyrelsen da man ud fra regnskabet kunne se at lokalforeningens midler blev brugt på medlemmerne. Der var en klage over manglende levering af bladet, i den forbindelse henviser vi til at man kontakter Sekretariatet.

Efter generalforsamlingen var der arrangeret en rundvisning på Roskilde Kloster hvor guiderne kunne fortælle mange interessante og overraskende historier om livet på klostret.

P.b.v. Jørgen Jensen

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Formand
Jette Frederiksen
Tlf.: 28827580

Mail: jettebfrederiksen@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Winnie Raun

Bestyrelsesmedlem
Tove Christiansen

Kasserer
Lynn Søfeldt

Mail: lynnsoefeldt@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Jette Aarup

Revisor
Hanne Hansen