Roskilde/Køge

  STOMIFORENINGEN


Generalforsamling 2018

Dato: 1. maj 2018
Skrevet af: Jørgen Jensen

 

Søndag d. 25. februar 2018 afholdt COPA Roskilde/Køge Generalforsamling på Hotel Niels Juel i Køge, der var tilmeldt 49 medlemmer som kl. 11:00 kunne sætte sig til bords og indtage en brunch hvor intet var glemt.
Kl. 12:00 bød formand Jette velkommen til årets generalforsamling.
Vagn Olsen blev valgt til dirigenten som kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.
Dernæst fik formanden ordet som fremlagde sin beretning. Jette berettede bl.a. om hendes møde omkring Fællesudbud Sjælland i Slagelse, hendes møde sammen med Ea i Sorø omkring livet med stomi, der havde været 3 stomiskoler på Køge sygehus, Jette havde ligeledes deltaget på de lokale DH møder samt DH i Kolding samt FU’s deltagelse hos KB vedr. en aftale omkring hvad der skal ske med COPA’s midler i tilfælde af ophør. Der afholdes 2 årlige HB møder og 4-5 FU møder hvor Jette deltager, bestyrelsen har også været på rådgiver/bestyrelseskursus i Fredericia. Jette orienterede om at sommerturen gik til Samsø med overnatning, samt vores sædvanlige arrangementer bowling og julekomsammen, til sidst takkede Jette for året og medlemmernes deltagelse. Herefter blev formandens beretning godkendt.
Jørgen gennemgik regnskabet som viste et underskud på 14.701 kr. Regnskabet blev herefter godkendt.
Efterfølgende bad Johnny Frederiksen om ordet. Han udtrykte utilfredshed med, at vi sidste sommer havde gennemført en 2-dages tur til Samsø – selvom formanden havde været imod det og dermed havde resten af bestyrelsen gået imod formanden. Utilfredsheden gik på, at turen havde kostet kr. 61.000 og foreningens penge skal være til gavn for alle medlemmer og det var en sådan tur ikke. Der kunne kun deltage 30 personer grundet hotellet, og for de samme penge kunne vi have fyldt 3 busser med 120 medlemmer og det havde været mere retfærdigt. Johnny Frederiksen talte også om, at sådanne ture havde vi aldrig tidligere foretaget og brugt så mange penge på en enkelt tur og han var meget spændt på, hvad bestyrelsen havde arrangeret af ture i 2018. Jørgen rejste sig, og fortalte, at bestyrelsen ikke havde sagt nej til nogen – at der havde meldt sig 30 personer og havde der været et par stykker mere havde de også været med på turen.
Jacob orienterede om kommende aktiviteter i 2018, Sommertur til Dansac den 23. maj, International stomidag den 6. oktober samt julefrokost den 22. november
Da vi kom til valg af formand, bad Jette om ordet og fortalte, at efter 14 år som formand havde hun valgt at stoppe. Jørgen bad om ordet, og fortalte, at bestyrelsen foreslog Marianne at stille op som formand. Marianne modtog valg, men inden da bad Johnny Frederiksen om ordet og ville gerne stille Marianne et par spørgsmål. Nemlig om hun vil deltage i HB-møder uanset hvor de blev holdt i landet – om Marianne (hvis hun blev valgt til FU) ville deltage i FU-møder uanset hvor i landet de blev holdt – at Jette i mange år havde deltage i Dansk Handicap i Roskilde – om Marianne ville deltage i disse.
Jette Lyngsgaard bad om ordet takkede formanden for et godt samarbejde og gav samtidig udtryk for at hun godt kunne forstå Johnny idet det var mange penge at bruge på sommerturen, Jette oplyste også at hun selv var tilmeldt turen til Samsø, men var blevet nødt til at melde fra.
Marianne blev valgt til formand for 2 år.
Så kom valget af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år – på valg var Jørgen og Jacob og de modtog begge genvalg. Dirigenten spurgte om der var andre der stillede op – det gjorde Johnny Frederiksen. Dirigenten spurgte hvem han stillede op imod og det var mod Jacob. Dernæst var der skriftlig afstemning. Mens der blev talt stemmer bad Loa Johansen om ordet for at sige, at nok havde Samsø-turen kostet 61.060 kr. men der havde jo også været en medlemsindbetaling på kr. 26.200
Resultat: 2 blanke – Johnny 6 – Jacob 40. Jacob blev herefter genvalgt.
Under valg til bestyrelsen blev Grethe Hansen valgt som bestyrelsesmedlem og Kurt M. Jensen som suppleant, begge for et år. Revisor Henning Johansen og Revisorsuppleant Vagn Olsen blev ligeledes genvalgt for et år.
Under evt. bad Grethe og Kurt om ordet som oplyste lidt om dem selv og deres virke samt takkede for valget.
Marianne bad om ordet for at fortælle, at hun havde været formand i Storkøbenhavn i mere end 18 år så det var ikke noget nyt. Dernæst takkede hun Jette for sit store arbejde som formand og overrakte foreningens gave til Jette.
Dirigenten nedlagde sit hverv og takkede for god ro og orden.
Herefter fremviste Anja Mathiesen fra Dansac/Hollister sine medbragte produkter hvor medlemmerne efterfølgende kunne se og føle samt stille spørgsmål.

Efter afsluttet generalforsamling samlede bestyrelsen sig og konstituerede sig som følger:

Formand: Marianne R. Bodi
Næstformand: Ea Jensen
Kasser: Grethe Hansen
Sekretær: Jørgen Jensen
Bestyrelsesmedlem: Jacob Bodi
Suppleant: Kurt M. Jensen

Vagn Olsen Jørgen Jensen
Dirigent Referent

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Formand
Jette Frederiksen
Tlf.: 28827580

Mail: jettebfrederiksen@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Tove Christiansen

Kasserer
Lynn Søfeldt

Mail: lynnsoefeldt@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Jette Aarup

Bestyrelsesmedlem
Inge Lise Jørgensen