Nordjylland

  STOMIFORENINGEN


Temamøde med Convatec

Dato: 19. september 2018

 

Vær opmærksom på følgende møde den 1. oktober 2018.

 

19983 Annonce me+ recovery

Om me+ recovery

Me+ recovery er en genoptræningsprogram i tre faser, der primært fokusere på core-muskulaturen, balance og blide bevægelser, der forbereder borgeren på at komme tilbage til sit normale liv med arbejde, fritidsaktiviteter og daglige gøremål. Igennem alle faser anbefales også yderligere aktivitet, der er kan øges i takt med at borgeren bliver stærkere og i takt med den generelle helingsproces.

Grøn fase 1 er for nyopererede. Øvelserne kan udføres i sengen, og kan påbegyndes 3-4 dage efter operationen. Borgeren tilskyndes at tilmelde sig en gratis genoptræningssession med den me+ recovery uddannede fysioterapeut, Janne Sørensen, hvor Blå fase 2 gennemgås og udleveres.

Blå fase 2 bygger videre på øvelser i Grøn fase 1. Der vil være liggende, siddende og stående øvelser. Er en borger opereret flere år tilbage, men ønsker at genoptræne eller styrke sin core, så er denne fase en god start og borgeren kan tilmelde sig en gratis genoptræningssession med fysioterapeut, Janne Sørensen. Når borgeren har gennemgået og er tryg ved øvelserne i denne fase, går borgeren videre til Lilla fase 3.

 

Lilla fase 3 stiger niveauet og sværhedsgraden lidt. Bevægelserne er tilpassede træningsøvelser. Har borgeren været på en genoptræningssession, vil denne automatisk blive kontaktet for udlevering af Lilla fase 3 eller borgeren kan selv kontakte ConvaTec på tlf. 48 16 74 75.

Til programmet hører også en patienthåndbog, som er en introduktion til programmet, og en genoptræningsdagbog, hvor borgeren kan notere mål, øvelser og fremskridt. Både patienthåndbogen og dagbogen udleveres sammen med Grøn fase 1 på hospitalet, i kommunen eller ved kontakt med ConvaTec.

Genoptræningsprogrammet og genoptræningssessionerne er et gratis tilbud til borgeren.

Mangler du materialer til udlevering til borgerne, så kontakt ConvaTec på tlf. 48 16 74 74.

For tilmelding til genoptræningssession, sender sygeplejersken eller borgeren selv en mail til Convatec.danmark@convatec.commed flg:

  • Borgeren fulde navn
  • Operations år
  • Telefonnummer
  • Hvor og hvornår borgeren ønsker at deltage (de oversigt over datoer i Danmark)

Er tid og ressourcer knappe til at rådgive patienterne om fordele ved bevægelse og motion, og er det svært at finde overskuddet til at hjælpe dem i gang med me+ recovery programmet, så henvis blot dine patienter til ConvaTec, så sørger vi for materialer, intro til programmet og god start på genoptræningen.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Bestyrelsesmedlem
Jørgen Hansen
Hvedemarken 10 9670 Løgstør
Mail: jorgenhansen698@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Bent Bøjden Christensen
Storvorde
tlf.:4053 1849
Mail: bent9280@gmail.com

Kontakt person

Næstformand
Randi Hansen
Vadum
Tlf. 2224 2173
Mail: rh280846@gmail.com

Kontakt person

Kasserer
Ejvind Pedersen
Aabybro
tlf.: 23 98 41 23
Mail: ejvind.pedersen54@gmail.com

Kontakt person

Sekretær
Lise-Linda Nielsen
Aalborg SØ
Tlf. 2332 5390
Mail: gonzon@gvdnet.dk

Kontakt person

Formand
Lis Isgaard Gregersen
Støvring
Tlf. 2986 5041
Mail: copa.nordjylland@gmail.com