Copa

  STOMIFORENINGEN...


copa

 

Hjælp Coloplast med at forbedre fremtidige stomiprodukter

Dato: 2. juni 2019

Som del af et udviklingsprojekt leder Coloplast efter stomiopererede på Sjælland, som har mulighed og lyst til at hjælpe med at forbedre et af de fremtidige produkter under udvikling. Det drejer sig mere præcist om en test af omkring en times varighed.
Der vil foregå i København d. 12. og 13. juni et sted mellem kl. 8 og 17. Her vil du blive bedt om at ”afprøve” forskellige aspekter af produktet – dog ikke på egen krop, men på en model – sammen med to forskere fra Coloplast. De vil gerne filme sessionen for at kunne vise resultaterne til resten af projektteamet, men din personlige data og identitet forbliver fortrolig.

Som tak for din deltagelse vil hver deltager modtage 550 kr. ( + dækning af transportudgifter for at komme til/fra København).

Coloplast samarbejder med Eedo i forbindelse med dette studie, så hvis du kunne have lyst til at være med, beder vi dig om at kontakte Lise Thomsen Berg fra Eedo på hello@eedo.se. Husk at skrive at det drejer sig om Coloplast-studiet d. 12-13. juni.

Vi håber på at høre fra dig!

LÆS som pdf – åbner i en ny fane