Gl. Viborg Amt

  STOMIFORENINGEN


Beretning til generalforsamling foråret 2022. Øst-Vilsund Færgekro, Sundby, Mors.

Dato: 30. maj 2022

 

Kære medlemmer.

Ved sidste års generalforsamling kunne jeg melde aflyst ved stort set alle arrangementer og møder. Alt sammen grundet corona.

Vi har haft ligeså meget corona i det forløbne år- ja tilmed flere smittede, men sygdomsbilledet har været et lidt andet, på grund af et massivt vaccinationsprogram. Så i år har vi kunnet gennemføre både lokale arrangementer, møder samt mange centrale aktiviteter i foreningen.

Her er et lille udpluk:
• Vi gennemførte sidste års generalforsamling. Dog med en del forsinkelse på grund af forsamlingsloftet. Den blev afholdt på Motel Skive i Skive, og vi havde besøg af landsformand Henning Granslev. Og han kan jo fortælle i lange baner.

• Sommerturen havde forskellige forslag på banen, men vi endte med, at gentage successen fra året før, med bustur gennem vores område, med opsamling af medlemmer forskellige steder, og en fin sejltur på Silkeborgsøerne.

• Julearrangementet blev afviklet på Spøttrup Kro, og vi havde et herligt indslag af 3 gange Hans, der sang og underholdt.

• Vi har afholdt en del bestyrelsesmøder, som bliver afviklet hos bestyrelsesmedlemmerne.

• Desuden var en del af bestyrelsen, og andre medlemmer fra kredsen gæster ved stomidage og 70 års jubilæum for COPA i Odense. Dertil kommer, at undertegnede gæstede den årlige generalforsamling for stomisygeplejersker ved et møde i Middelfart, som medlem af hovedbestyrelsen.

Og nu glæder vi os til at afholde generalforsamling i dag. Rigtig hjertelig velkommen, og en særlig velkomst til dagens oplægsholder Per Hansen – tidligere medarbejder ved TV-Midtvest, som vil fortælle om oplevelse og mennesker han har mødt. Velkommen til – alle sammen.

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Hans Breiner Henriksen
Fennebakken 9
8800 Viborg
Tlf. Nr. 4070 0028
Mail: sysoghans@youmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Henry Jensen
Fyrrevænget 15
7850 Stoholm Jyll.
Tlf.: 2992 6545

Mail: henryuffe@hotmail.com

Kontakt person

Kasserer
Povl Jørgensen
Baldersvej 17a
7800 Skive
Tlf. +45 2481 2966
Mail: mail: lilpo@youmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Bjarne Vutborg
Houlkærvej 14, 1. tv.
8800 Viborg
Tlf. Nr. 2130 4832
Mail: bjarnevutborg@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Kitte Engberg Nielsen
Svalevej 4, Mønsted
8800 Viborg
Tlf. Nr. 4017 6187
Mail: kitte.engberg.nielsen@mail.dk