Forældregruppen

  STOMIFORENINGEN


Familieweekend

Dato: 15. oktober 2021

 

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 15/10/2021 - 17/10/2021
0:00

Kategori Ingen Kategori


Invitation til Forældregruppens Familieweekend 2021
For børn og unge som er stomi-/ reservoiropererede
eller har afføringsproblemer OG deres familier

Med forventning om at vi nu endelig igen må forsamle os, over vi pelsen og inviterer til Forældregruppens Familieweekend 15. -17. oktober 2021.

Ændrer det sig, kommunikerer vi via vores facebook side og mail. Vi forventer vi alle overholder alle gældende tiltag og retningslinjer der måtte gælde til den tid.

Weekenden 2021 er på Comwell i Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.
Tæt ved en masse spændende faciliteter for store og små.

Tema for 2021 er livsglæde gennem (sund) kost og overskud i hverdagen.
Ankomst som I ønsker – vi er der fra ca. kl. 16.00. Vi håber jer der kommer længere fra, kan nå at komme inden spisetid som er kl. 18.00.

Fredag aften ”lander” vi efter rejsen og ugen der er gået. Vi kommer ned i gear og har ikke noget udover hygge med kaffe med lidt sødt og Disneysjov for de mindste (vi er sikre på de større ”børn” nok skal finde på noget selv).

Lørdag er der både foredrag og undervisning på programmet. Det vil være både med hele familien samlet, noget for de voksne alene, noget som kun er for børn og igen noget ”kun” for de unge.

Lørdag formiddag med Dorthe Kastberg, hvor der er undervisning og gruppearbejde. Noget vil være opdelt forældre / børn og unge – og andet fælles. Dorthe kender I måske fra 2019 – ellers kan I også læse mere her om hende og det hun kan her https://www.dorthekastberg.dk/

Lørdag eftermiddag sætter vi fokus på et emne vi er hvisket i øret nogle gange. Eftermiddagens emne er derfor kost, og hvordan vi for vores børn og unge, kan opnå bedre livsglæde via kost og det vi spiser.

De ydre rammer for weekenden er som de plejer. Ankomst fredag og med cafeaften. Lørdag er der undervisning for voksne og aktiviteter for børn og juniorer. Vi arrangerer forskellige ture ud af huset med forskellige aldersinddelte aktiviteter, hvor der afgjort er noget for en hver alder og om
man er dreng eller pige.

Vi får besøg af klovnen Tape og så har vi lidt musik lørdag aften, og besøg af H.C. Andersen søndag formiddag med sange og eventyrfortællinger.

Vi laver aktivitetsrum med krea aktiviteter, hvor man bl.a. kan tegne, male, lege, ex. spille PlayStation, brætspil, lego, og så er der en fælles konkurrence for alle lørdag eftermiddag.

Vores gode team ”børnepassere” kender både COPA og Forældregruppen indefra og ud. De har været med i adskillige år og de ved ”hvad det vil sige” at være COPA barn og hvilke udfordringer man kan have hvis maven driller. Det gør, at I trygt kan deltage i undervisningen.

Så skal vi selvfølgelig også – som vi plejer – snakke, grine, hygge, udveksle erfaringer, og spise god mad m.v.

Ved generalforsamling søndag, kan I høre sidste nyt fra COPA og Forældregruppen. Der er valg til styregruppen – så har du lidt tid tilovers nu og da og gerne vil være med til at arrangere – så overvej om du skulle stille op. Vi skal meget snart i gang med generationsskifte i styregruppen, så vil du gerne bidrage til at Forældregruppen fortsat laver gode – eller endnu
bedre – arrangementer, bør du overveje at melde dig.

Tilmelding og betaling senest d. 17. september 2021 ved:
1. Send mail med angivelse af medlemsnummer, navne på alle deltagere og børnenes alder (og gerne diagnose på medlemsbarnet) til:
sekretariatet@copa.dk
2. Overfør egenbetaling via bankoverførsel til
COPA:
Konto: 9886-0000483407
(Sparekassen Sjælland-Fyn A/S).
OBS: Husk at påføre medlemmets navn og medlemsnummer i bemærkningsfeltet.

Tilmelding er ikke ”godkendt” før sekretariatet har modtaget betaling – og har bekræftet dette over for jer.

Deltagelse er betinget af medlemskab i COPA (som regel er det barnet som er medlem. Hvis det ikke er tilfældet for jer, er I yderst velkommen til i mailen at bede om at medlemskabet overføres fra jer som forælder til jeres barn).

Egenbetaling pr. deltager:
0 – 3 år kr.: 0,00
4 – 14 år kr.: 300,00
15 år / voksen kr.: kr.: 400,00

For hvert medlem, kan der deltage 2 voksne (og x antal børn). Familien bor som udgangspunkt på samme værelse / el. på værelse ved siden af hinanden. Til mindre børn er man velkommen til at tage weekend seng med
hjemmefra.

Kommer I mere end 2 voksne pr. medlem eller vil I have adskilte værelser, kan dette betyde at merprisen afregnes af jer selv.

Ønsker I at bo på et bestemt værelse eller et bestemt sted, kontakt da selv Comwell Kolding efter din tilmelding er bekræftet f COPA.

Bemærk, at det efter serviceloven § 41 er muligt at søge om tilskud gennem jeres sagsbehandler i jeres kommune.
Hvis I søger om tilskud – og af kommunen bliver bedt om, at beskrive programmet – kan I fremhæve, at der gennemføres ndervisning som skrevet ovenfor.

Endelige programmer arbejder vi på at dele efter SU.

Vi ser frem til en god weekend både med familier der har været med før, men ikke mindst de familier, der kommer første gang. Det bliver en aldeles fremragende weekend.

På styregruppens vegne og vel mødt til både ”gamle” og nye familier, børn & juniorer Morten Holmgaard PS: Skriv, ring eller SMS endelig hvis I har spørgsmål på tlf.: 50475007 el. mail: perret-holmgaard@hotmail.com

Galleri

Gallerier

Kontakt info

Kontakt person

Formand
Morten Holmgaard
Far til Josefine født 2004
Anal Atresi
Amaliehaven 20
7080 Børkop
Tlf. 5047 5007
Mail: perret-holmgaard@hotmail.com


Marie Louise Rødkjær Larsen
Mor til Bertram, født 2015.
Morbus Hirschsprung
Mail: marielouise.vinther@live.dk


Ditte Henriksen
Mor til Cecilie, født 2005
Hirschsprung.
Bor i Stepping. telefon 2992 8813
Mail: ditte-henriksen@live.dk


Robert Rousing Jensen
far til Miamaja, født 2009
Bor i Vordingborg
Mail: mailrobert.rousing.jensen@gmail.com


Kasper Vedderkop
Far til Jesper, født 2012.
Colitis ulcerosa

Mail: kaspervedderkop@hotmail.com